Crisissituaties

Bij calamiteiten zoekt u een analyselaboratorium dat u snel uit de brand kan helpen. U wilt immers uw klanten garanderen dat uw melk en melkproducten, voedingsmiddelen of diervoeders veilig zijn. 

We zijn thuis in de wereld van voedingsmiddelen, zuivel en diervoeders. Door deze expertise en ons internationale netwerk kunnen we snel inspelen op actuele ontwikkelingen (zoals veiligheidsnormen of tolerantiegrenzen), crisissituaties en indien nodig analysemethoden snel opschalen. Zo heeft NutriControl een belangrijke rol gespeeld bij het uitvoeren van analyses bij crises in het verleden zoals dioxine, MPA, nitrofen en blauwzuur. Ook kunnen we de risico’s van contaminaties met ongewenste stoffen beoordelen door middel van analyses en zo uw productveiligheid beter borgen.

NutriControl kan u bij de productie van veilige voedingsmiddelen ondersteunen door chemische en microbiologische contaminanten te meten, zoals o.a. zware metalen, dioxine, mycotoxinen, nitrofuranen of bacteriële pathogenen, zoals Salmonella en Campylobacter.

Antibiotica in zuivel

Lees meer ►

NutriControl in de wolken met de NIR

Lees meer ►