Analyses

NutriControl biedt analyses op het terrein van voedselveiligheid, voedingswaarde en functionele ingrediënten. Van standaardanalyses (o.a. Big8 en Weende analyses) tot meer gespecialiseerde analyses (o.a. aminozuren, vetzuren, vitaminen, berengeur, dierlijke eiwitten). Ook hebben we de expertise en middelen in huis om specifieke maatgerichte analysemethodes te ontwikkelen voor klanten. Voor chemische, instrumentele en microbiologische analyses bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn thuis in de wereld van voedingsmiddelen en diervoeders. Door deze expertise en ons internationale netwerk kunnen we snel inspelen op actuele ontwikkelingen (zoals veiligheidsnormen of tolerantiegrenzen), crisissituaties en indien nodig analysemethoden snel opschalen (zoals bv. bij dioxine).

NutriControl is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie RvA (NEN-EN-ISO 17025*) en een groot aantal analysemethoden heeft deze accreditatie. De kwaliteit van onze analyses wordt gewaarborgd door deelname aan diverse ringtesten (o.a. KDLL, Fapas, QM).

* NutriControl B.V. is geaccrediteerd door de Nederlandse Raad voor Accreditatie en beschikt NutriControl B.V. dus over de NEN-EN-ISO-17025 erkenning, geregistreerd onder nummer L053. Veel verrichtingen worden dan ook door NutriControl onder accreditatie uitgevoerd. De meest recente lijst met geaccrediteerde verrichtingen is te vinden op onze website (www.nutricontrol.nl).

Het klantportaal in een nieuw jasje met extra functionaliteiten.

Lees meer ►

Digitaal aanmelden bij NutriControl kost niets

Lees meer ►