Instituten en universiteiten

Voor uw voedings- of verteringsonderzoek zoekt u wellicht een analyselaboratorium als partner die snel en met kennis van zaken hoogwaardig onderzoek voor u kan uitvoeren. Of u zoekt een partner die met u mee denkt over proces- en productontwikkeling voor levensmiddelen en diervoeders. NutriControl is expert in analyses van voedingswaarde en voedselveiligheid in levensmiddelen en diervoeders. We kunnen voor u algemene of specifieke analyses uitvoeren van onder meer voer, voeding, faeces, darminhoud en organen.

Voor het bepalen van de voedingswaarde kunnen we het gehalte van eiwit, vet, as en koolhydraten vaststellen. Maar ook specifieke nutriënten zoals aminozuren, vetzuren, mineralen, suikers en vezelfracties kunnen we analyseren.

NutriControl past de meest moderne analysetechnieken toe om de gehaltes te bepalen van gewenste én ongewenste componenten.

Met de ICP-OES en ICP-MS-techniek kunnen we alle spoorelementen analyseren tot op zeer laag niveau detecteren.

Berengeur in vleesproducten analyseren we met behulp van vloeistof- en gaschromatografie, gekoppeld met massa spectometrie (HPLC, GC/MS). Met deze techniek kunnen we de gehaltes androstenon, skatol en indol kwantificeren.

Het klantportaal in een nieuw jasje met extra functionaliteiten.

Lees meer ►

Digitaal aanmelden bij NutriControl kost niets

Lees meer ►