Onze werkgebieden

NutriControl is expert in analyses van voedingswaarde en voedselveiligheid in levensmiddelen en diervoeders. We werken voor producenten van voedingsmiddelen en diervoeders, boerenbedrijven en instituten & universiteiten.

Elk van deze bedrijven of instellingen bieden we een breed scala aan analyses. Van standaardanalyses zoals Big 8 (o.a. eiwit, vet) en Weende analyses tot meer gespecialiseerde analyses zoals aminozuren, vitamines, vetzuren maar ook berengeur en dierlijke eiwitten.

Producenten van voedingsmiddelenkunnen met onze gedetailleerde rapportages van analyses van bv. de  Big 8 voldoen aan alle wettelijke eisen voor etikettering. De voedselveiligheid van hun producten kunnen we garanderen door analyses naar o.a. zware metalen, mycotoxines en dioxines.

Van zowel eindproducten, grondstoffen en premix(grondstoffen) van diervoeders kunnen we de voederwaarde bepalen of specifieke nutriënten analyseren. Ook kunnen we voer screenen op de aanwezigheid van dioxinen, PCB'smycotoxines en dierlijke bijproducten (PAP's).

Voor instituten en universiteiten kunnen we snel het gehalte analyseren van o.a. markerstoffen, nutriënten, Weende componenten of functionele ingrediënten in monsters van voedings-, verteringsonderzoek en procestechnologisch onderzoek.

Veehouders kunnen met onze analyserapportages voldoen aan wetgeving en richtlijnen op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne en waterkwaliteit. NutriControl kan alle (verplichte) analyses voor u uitvoeren, zoals Salmonella en de aanwezigheid van dioxines of dioxine-achtige pcb’s, maar ook verzorgt NutriControl analyses in water dat bestemd is voor drinkwater, reiniging en koeling en in monsters spui- en waswater van luchtwassers.

Het klantportaal in een nieuw jasje met extra functionaliteiten.

Lees meer ►

Digitaal aanmelden bij NutriControl kost niets

Lees meer ►