CCL Nieuwsbrief nr. 7; Nieuwe dioxine-methode analyseert meer

  Nieuwe dioxine-methode analyseert meer. CCL Nutricontrol beschikt over een nieuwe analysemethode voor dioxinen en dioxine-achtige PCB's. ...

[Lees verder..]

CCL Nieuwsbrief nr. 6; Gluten-vrij claim dankzij ELISA-test

Gluten-vrij claim dankzij ELISA-test. Europese wetgeving (2007/08/EG) schrijft voor dat producenten van levensmiddelen op hun consumentverpakkingen m...

[Lees verder..]

CCL Nieuwsbrief nr. 5; Umami de vijfde smaakcomponent

  Umami is een van oorsprong Japans woord dat "smakelijk" of "hartig" betekent. Naast zout, zoet, zuur en bitter wordt ...

[Lees verder..]

CCL Nieuwsbrief nr. 4; Analyse van nitrofuranen geaccrediteerd.

  De analysemethode van CCL Nutricontrol om nitrofuranen op te sporen is onlangs geaccrediteerd. De accreditatie geeft u een extra waarborg waar...

[Lees verder..]

CCL Nieuwsbrief nr. 3; Toepassing van Spectrometrie.

  Atoomspectrometrie is een veel gebruikte analysetechniek. Toepassing vindt plaats in drie verschillende vormen: atomaire absorptie, atomaire e...

[Lees verder..]

Antibiotica in zuivel

Lees meer ►

NutriControl in de wolken met de NIR

Lees meer ►