Het klantportaal in een nieuw jasje met extra functionaliteiten.

De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met aanpassingen van het klantportaal. Op basis van gebruikservaring hebben we verschillende functionaliteiten verbeterd en nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Dit heeft ertoe geleid dat het klantportaal nu nog gebruiksvriendelijker is geworden en beter aan uw wensen tegemoet komt.

De meest belangrijke aanpassingen zijn:

  • Vanaf heden is het mogelijk om uw resultaten direct te downloaden in een Exel format. Zo kunt u snel en makkelijk de resultaten controleren, sorteren en versturen binnen uw bedrijf.
  • Moet u een lange reeks monsters inzetten met dezelfde analyses? Het is niet meer nodig om eindeloos op de kopieer knop te drukken. U kunt nu vooraf instellen hoe vaak het monster gekopieerd moet worden, en met een druk op de knop staan ze in het overzicht.
  • Vooraf kunt u makkelijk aangeven wat de richtwaardes zijn van uw analyses, minimum, maximum en de target. Deze richtwaarden kunnen ook opgeslagen worden in een template.
  • De analysekeuzelijst is uitgebreid, nu kunt u ook snel zien wat de normale doorlooptijd is. Zo kunt u makkelijker een planning maken en anticiperen wanneer de uitslagen binnen komen. Ook is er nu te zien welke analyses zijn geaccrediteerd. 
  • Als u klaar bent met het invullen van een  opdracht met veel diverse analyses, kunt u gemakkelijk een overzicht tonen op het scherm om de ingevulde gegevens en analyses te controleren.
  • In de loop van 2018 wordt het ook mogelijk gemaakt om extra documenten (o.a verrichtingen lijst en certificaten) en methode abstracts te raadplegen.
  • Indien u ook gebruikt maakt van onze NIR-cloud applicatie zijn de resultaten van uw NIR analyses ook gemakkelijk te raadplegen via onze vernieuwde portal.
  • De nieuwe portal heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen,  hetgeen ook ten goede komt aan het gebruiksgemak.

 

Wij wensen u veel gebruiksplezier met deze nieuwe opzet.

 

De nieuwe versies van de handleidingen kunt u hier downloaden:

 

- NL Gebruikershandleiding

- EN User manual

 

Vorige pagina