NutriControl in de wolken met de NIR

NIR analyse systemen worden door de voortschrijdende technieken steeds beter, geavanceerder en goedkoper, daarmee komt een steeds grotere gebruikersmarkt in beeld, die gebruik kan maken van de ongekende mogelijkheden van NIR analyse technieken.

Niet langer is het noodzakelijk om kostbare, tijdrovende en omslachtige monstername procedures , laboratorium analyses en administraties in te zetten om kwaliteit en samenstelling van producten te bepalen.

Met NIR technologie heeft u direct de samenstelling van uw product op uw beeldscherm staan. In veel gevallen gaat het daarbij ook nog eens om non-destructieve metingen, waardoor uw product zelf behouden blijft en de arbeid die nodig is om te malen, niet meer aanwezig hoeft te zijn.

NutriControl heeft, een zeer innovatief en prijsgunstig NIR systeem in de cloud ontwikkeld dat (mede daardoor) zeer makkelijk inzetbaar is en voor verschillende NIR systemen bruikbaar is.

Een dergelijk systeem kan ook worden toegepast voor losse NIR systemen voor losse metingen het inline meten, van diervoeder samenstelling op bv een diervoederfabriek (ook petfood), of de kwaliteit van zuivel ten behoeve van optimalisatie systemen, of de bepaling van de stabiliteit van petfood.

Wij verzorgen deze ijklijnen voor verschillende merken en systemen waaronder AgriQuant, Foss en Brüker.

NutriControl beschikt over o.a. ijklijnen voor Diervoeder, zuivel, petfood, compost en diverse andere producten.

Wij kunnen voor uw specifieke behoefte een passende NIR oplossing aanbieden inclusief calibratielijnen en registratie en uitlezing van resultaten op een Webplatform.

 

Vorige pagina