Dierlijke eiwitten

NutriControl beschikt over een aantal analyse methoden om de aanwezigheid van dierlijke bestanddelen (o.a. botjes) en dierlijke eiwitten in voedingsmiddelen en diervoeders te bepalen. De aanwezigheid van dierlijke bestanddelen wordt bevestigd met de microscopische methode conform Verordening (EG) nr. 152/2009.

NutriControl gebruikt moleculaire technieken (real time PCR), immunochemische lateral flow (dipstick) en enzyme linked immunosorbent assay (ELISA) methoden om het gehalte aan (verhit) dierlijk eiwit en de herkomst hiervan (o.a. pluimvee, varken, herkauwer/rund, paard) vast te stellen.

Wilt u meer achtergrond informatie over het gebruik van dierlijke eiwitten in diervoeders of meer informatie over de rt-PCR methode, over de resultaten van de ELISA methode of een overzicht van methoden voor het analyseren van de aanwezigheid en herkomst van dierlijke eiwitten klik dan:


Als u aanvullende informatie wenst of monsters wilt laten analyseren op aanwezigheid van dierlijke eiwitten neem dan a.u.b. contact op met de klanten service.

Het klantportaal in een nieuw jasje met extra functionaliteiten.

Lees meer ►

Digitaal aanmelden bij NutriControl kost niets

Lees meer ►